tiistai 21. heinäkuuta 2009

Cutie Sunday#51


Tällä Penny Blackin norsulla ajattelin osallistua tämänkertaiseen Cutie Sunday haasteeseen, luonnoksen löydät täältä---> http://cutie-sunday.blogspot.com
Kunhan saisin jostain hankittua numeroita, ajattelin, että tässä olisi pojalle hyvä 1-vuotiskortti...mutta kukahan niitä mulle tekis, kun tuskin cuttikseenkaan ihan heti olen niitä kalliita stannseja ostamassa.
This is my card to Cutie Sunday challenge#51 I think this is a very good first birthday-card!

7 kommenttia:

 1. Voihan sitä tehdä numerot tietokoneella ja tulostaa jos ei halua käsin väkertää?

  VastaaPoista
 2. No se, mut sitte ei saa ku mustia, kun meillä on tuo skanneri/tulostin/kopiokone laasertulostin...ei tuu väriä ei, entinen oli väritulostin ja sillähän olis tehny vaikka ja mitÄ=O)

  VastaaPoista
 3. Ompa ihastuttava pieni norsukortti, pidän todella paljon valitsemistasi väreistä. Tulostamisesta vielä: jos sulla on Microsoft Word ohjelma käytössäsi, siinä on mahdollisuus valita Word artista objekteja /tekstejä (Iso A ikonin tunnus)teksteihin. Tekstimallit ovat monenlaisia, osa kolmiulotteisia. Tekstin/numeroiden värin ja reunukset voi valita ja näin saat rajattuja valkoisia kirjaimia/numeroita jotka voit itse myöhemmin värittää. Kokeile josko siitä löytyisi vaihtoehto tekemiseesi.

  VastaaPoista
 4. Meillä on vista, jospas siellä on wordissa nämä, pitääpä tarkastella tarkemmin, kiitos vinkistä=O)

  VastaaPoista
 5. oh bravo il est superbe cet éléphant Très jolie carte

  VastaaPoista
 6. Oh, great !!! Very cute card ! I like the motive very much !!!
  ...Tanja

  VastaaPoista
 7. Cute little elephant :) Thanks for taking part this week.

  xoxo Arwen

  VastaaPoista