sunnuntai 5. heinäkuuta 2009

Häähumua

Tällaisen ihanan leimakuvan sain Kissanpäivien Päiviltä! Värittelin sen kokonaan Mementon leimaväreillä. Ihastuin todella vesisäiliötussiin ja Mementon väreihin=O)

4 kommenttia:

 1. Kylläpä sinun sivuillasi on kauniita kortteja paljon. Ihastelemista riittää oikein pitkäksi aikaa. Värittääkin osaat kauniisti.

  VastaaPoista
 2. Tosi kivoja kortteja sulla. Käytät värejä upeasti. Kuten myös väritätkin.
  Kitos vierailustasi blogissani. Tekstileimasin ei ole Magnolian, en nyt millään muista kenen se on, olen pahoillani, yritän kaivaa tietoa jostain

  VastaaPoista
 3. Tännehän postaantuu kortteja kuin sieniä sateella, ihana asia; Korttisi ovat taas järjestäen aivan loistavia kokonaisuuksia ja yhdyn Raisan ja Karjalan Kurtturuusun mielipiteisiin värittämistaidoistasi, osaat nimittäin todella kauniisti värittää:) Lisäksi ihastelen ihania yksityiskohtia korteissasi mm. kukkafriikkinä tykkään erityisesti niistä ja pitsit ovat myös mun makuun:) Pahoittelut, että kommentoin vain tämän kyseisen kortin kohdalla, vaikka voisin jokaiseen korttiisi erikseen jotain mainita, mutta kesäaikaan täällä mökkimaisemissa majaillessa on nettiyhteyteni varsin hidas, joten pakosta joudun näin tekemään.

  VastaaPoista
 4. ihanan hempeä ja kaunis hääkortti! hienosti väritetty kuva!

  VastaaPoista