lauantai 10. lokakuuta 2009

10 000 -arvonta-

No niin, sainpas tämän ensimmäisen embossauskokeilun ihan näytille saakka. Valkoinen kimalletaustapaperi on Tiimarista, leima Stempelgleden, leimavärinä Versamarkin vesileimaa ja jauheen nimeä en muista kun tuli pussissa. Ekaksi kokeilin hiustenkuivaajaa, mutta ei toiminut, sitten vaan lieden yläpuolelle, ja alkoi heti tapahtua, vaikkakin sormethan siinä lämpeni turhankin hyvin.

Ja sitten asiaan: 10 000 - ARVONTA-

Eli kymppitonni meni sitten rikki tämän viikon alkupuolella ja sen kunniaksi ajattelin arpoa pienimuotoisen palkinnon. Palkintoa en ihan tarkalleen vielä tiedä, mutta jonkinlaisen pienimuotoisen jouluisen paketin aion arpoa. Pakettiin kuuluu leimakuvia, kukkia, nauhoja, papereita ja jotain muuta. Kuvan laitan sitten myöhemmin, kun saan kasattua. Ja sitten sääntöihin:

1. Liity lukijakseni (ei ole aivan pakko tietenkään, muutenkin voi osallistua, ja jos olet jo lukijani, vielä parempi)
2.Jätä kommentti tähän postaukseen ja kerro, mikä joulussa on ihaninta. Ja laita vaikka linkki lempi-joulukortistasi tai muusta kortista...minua tietysti kiinnostaa juuri tällä hetkellä embossatut =O) Jos kuvaa ei ole, ei sekään haittaa. Kaikenlaisia kommetteja otetaan vastaan, mutta tietenkin toivon, ettei nyt ihan haukkumiseksi menisi!
3. Tämän postauksen saa kopsata tai linkittää omaankin blogiisi!
4. arvonta suoritetaan SUNNUNTAINA 25.10 klo: 18.00

JA SUURKIITOS KAIKILLE, JOTKA TUOTA 10 000 OVAT OLLEET ´KASAAMASSA´!


26 kommenttia:

 1. Olen kyllä jo lukijasi ollut jonkin aikaa...Käyn aina ihailemassa korttejasi. Joulussa on ihaninta se tunnelma ja silloin, kun lapset olivat pieniä, niin se käsin kosketeltava jännitys ilmassa. Tekemistäni joulukorteista mieleisin lienee tuo, joka löytyy ensimmäisenä osoitteestani alla. Mutta paljon onnea kymppitonnin johdosta!

  VastaaPoista
 2. Joulussa on ihaninta yhteinen aika läheisten kanssa =) Lempijoulukorttia en varsinaisesti osaa sanoa, mutta olen erittäin tyytyväinen kortteihin jotka vähän aika sitten tein House Mousen leimasimella. Ihan vain siitä syystä että minulla meni vuosi ennenkun keksin miten teen kortin sillä leimasimella. =D Löytyy mun blogista House Mousen alta... Ja ainahän mä käyn sivuillasi kurkkimassa ihania korttejasi ja lukijakin olen =D Onnea vielä hurjan kävijämäärän johdosta.

  VastaaPoista
 3. Onnea tonneista!

  lukija olen ollut jo kauan aikaa, muistaakseni....
  :D

  VastaaPoista
 4. Onnea 10000 rajapyykistä :)
  Joulussa on ihanaa niin paljon....saan koristella kotini täysin Mailegin-tontuilla,joita lapseni rakastavat.Olemme antaneet kaikista isoimmille Nisse-tontuille (pit.120cm) nimetkin ja lapset alkavat jo syyskuussa kysellä koska Einari ja Aino saadaan hakea esille, puhumattakaan lukuisista muista pienemmistä tontuista.Mikä sen hauskempaa kuin koristeet joilla voi leikkiä :)
  Se käsin kosketeltava joulun taika on niin ihanaa kun koko perhe on koolla eikä kenelläkään ole kiire minnekkään.
  Kohta se on taas täällä!

  VastaaPoista
 5. Paljon onnea täysistä tonneista :)

  Joulussa on kaikki ihanaa!!! Paitsi ne ruoat! Tykkään keksiä joululle aina eri väriteeman, jonka mukaan katan pöydän ja koristelemme kuusen... Sain viime vuonna vihdoin ja viimein valkean kuusen, odotan innolla, että pääsen sen kimppuun ;) Lämmintä sisällä ja kylmä ulkona, piha täynnä kynttilöitä, iiiihanaaaa!!

  Lemppari joulukorttini (embossattuun;) löytyy nimeäni klikkaamalla :)

  VastaaPoista
 6. Upea kortti, todella kaunis! =) Ja onnittelut vierailijoiden määrästä!
  Voih kun olisi jo joulu! Tykkään joulusta ihan valtavasti...koristeiden laittoa alan suunnitella jo lokakuussa (mies kylläkin toppuuttelee), mietitään mitä ruokaa laitetaan joulupöytään (vaihdellaan aina muutamia juttuja), lahjojen paketointi on ihanaa ja se joulun pyhien rauha pitää olla rikkomaton, pitää saada vaan olla ja nauttia. Mutta ehdottomasti parasta on se kun joulupukki tulee!!! =D

  VastaaPoista
 7. Upeita kortteja jälleen kerran. Blogisi on syöttenlukijassani, joten aina uusien päivitysten myötä vierailen blogissasi. Joulussa ihaninta on lasten riemu, ja ne vanhat lapsuuteni aikaiset joulukoristeet, jotka levitän ympäri kotia.

  VastaaPoista
 8. Onnea kymppitonnista!
  Voi joulussa on niin paljon ihanaa vielä tässäkin iässä, kynttilät, pimeys ja jos lunta satais hiljalleen, hiljentyminen, erilaiset ruuat ja hautausmaan kynttilämeri aattokirkkoineen, joulusauna ja vaikka mitä:))
  Nyt kun ei ole valmista embossauskorttia niin annan kuitenkin sinulle vihjeen jos et kuumailmapuhallinta omista niin leivänpaahdin on paras:))
  Aurinkoista sunnuntaita:)

  VastaaPoista
 9. Sivuillasi on tullu vierailtua jo 'muutaman' kerran,yritin kerran lisätä itseni lukijaksi,mutta se tyssäs naamakuvan pienennykseen..
  Onnea kymppitonnista,huomasinkin vieraillessani tuon TASALUVUN ;>
  Joulun ajassa pidän eniten kynttilöistä,tuo pimeisiin iltoihin tunnelmaa.
  En ole tehnyt vielä montaa joulukorttia,mutta väritettynä odottaa tuo Sarah Kayn Noel peace.Nähtäväksi jää saanko tehtyä arvoistansa korttia..

  VastaaPoista
 10. Hurjan paljon onnea kymppitonnista!!Olenkin jo aktiivinen lukijasi...
  Rakastan joulun aikaa, yhdessäoloa, kiireettömyyttä,kynttilöitä ja maltillista koristelua. Joulun värini on punainen ja valkoinen. Rakastan ruutuja ja raitoja ja niitä on myös joulusisustuksessani lähinnä tyynyjen muodossa.Toivon myös että jouluna olisi lunta!! Mitään erityistä joulukorttilempparia ei ole, mutta koska sukumme on laaja ja kortteja lähetän n. 60 kpl, yksinkertainen malli on valttia.Huvikseni väkertelen myös pienissä määrissä isompitöisiä korttejä vähän fiiliksen mukaan. Mukavia syyspäiviä sinulle!!

  VastaaPoista
 11. Hei ja onnea kovasti. mä tykkään myös embossata, ennen kuin ostin tuon puhaltimen, käytin vanhaa silitysrautaa pystyssä! Me olemme jo vuosia viettäneet rauhallisen joulun mökillä, rauhallista tunnelmaa, kortteja tulee aina erilaisia...Hyvää jatkoa tv. lukijasi;-))m

  VastaaPoista
 12. Onnea kymppitonnista!
  Käyn täällä viikottain ihastelemassa kauniita korttejasi... =)
  Joulussa mukavinta on itse joulunteko eli asunnon koristelu, joululahjojen hankinta ja niiden paketoiminen sekä runoilut (teen yleensä jokaiseen pakettiin ns runon, joka vihjaa sisällöstä tai sen saajasta jotain), leipominen ja vain odotus. Itse jouluaattona mukavinta on yhdessäolo suvun kanssa, jouluruuasta nauttiminen sekä koko yön kestävä perinteinen pelaaminen =)

  VastaaPoista
 13. Suuren suuret onnittelut kymppitonnin rikkoutumisesta! Mie olen innokas sivuilla kävijä, en ole vielä kenenkään sivuilla lukijaksi liittynyt. Ehkäpä pitäisikin aloittaa sinusta =D. Meidän joulu on jo monta vuotta peräkkäin ollut hyvin erilainen kuin muilla johtuen töistä. Joulu alkaa käytännössä jo joulukuun alusta ja itse jouluna olenkin ihan täynnä jo joulua. Parasta jouluaatossa on vain perheen kesken yhteisen illan viettäminen, kynttilät ja tunnelma sekä tietenkin lumi. Suosikkijoulukorttia en osaa nimetä, koska niitä ihania on niin monta!

  VastaaPoista
 14. Arvontaan mukaan, ilman muuta.
  Liityin juuri lukijaksesi. Mieluisinta joulukorttia en nyt lähde metsästämään.
  Joulussa parasta on yhdessä oleminen ja joulun tunnelmasta ja herkuista nauttiminen.

  VastaaPoista
 15. Ensinnäkin olen vakituinen lukijasi, olenkohan linkittänyt sinut blogiini? Ellei se täytyy korjata ja pian. Sitten toisekseen onnea tasalukuiselle blogillesi. Kolmanneksi mikä on joulussa ihaninta? Tunnelma, läheiset, kynttilät (kummatkin käy sekä sähkö että oikeat)..On monta asiaa mikä tekee joulusta sen ihanan. Unelmissani on joulu lapissa jossain tunturi mökissä, kaikki läheiset ympärillä, lämmintä, ruokaa ja juomaa ja se lumi <3. Suosikki joulukorttia en osaa valita..=(. Muuten mulla on tuohon embousaukseen askarteluun tarkoitettu kuumailmapuhallin, heinikasta varmaan saa.Se on niin ihana että sitä en pois antaisi..Kunhan saan kuvattua kortit laitan blogiini kuvia noista mitä itse olen kohottanut siis joulukortteja. Ja tämä tekemäsi kortti on kaunis!

  VastaaPoista
 16. Onnea kymppitonnista!Kuulut blogilistani suosikkeihin ja käyn siis sivuillasi kun päivittyy.
  Joulussa on ihaninta se joulun tunnelma ja yhdessä oleminen.

  VastaaPoista
 17. 10 000 kertaiset onnittelut blogillesi! :) Ei mikään ihme että kävijöitä riittää, korttisi ovat ihania!

  Joulu on kyllä kokonaisuudessaan erittäin ihana juhla. Ihana piristys pimeän talven keskellä ja juuri sopivaan aikaan vuotta ajatellen! Alkutalven saa odottaa joulua ja sitten kun joulu on ohi niin voi alkaa odottaa kevättä! :)
  Parasta itse joulussa on ehdottomasti se rauhallinen yhdessäolo ja ruoka. Meidän perhepiirissä ei oikeastaan muulloin kateta pöytää juhlallisesti viinilaseineen ja kynttilöineen!
  Joulu on aina ollut ihana juhla, mutta kyllä nyt kun on omia lapsia niin joulukin on saanut taas enemmän "merkitystä", vaikkei näin pienet lapset ihan täysin ymmärräkään.. vielä! :)

  VastaaPoista
 18. Onnittelut saavutuksesta ja oikein paljon kiitoksia blogistasi.
  Luen säännöllisesti kun löysin kaverini blogista linkkisi.
  Itse olen vasta nyt hurahtanut askarteluun ja varsinkin skräppäykseen! =)
  Taidot eivät ole vielä kovin kummoset, mutta toivon mukaan ne pikku hiljaa kehittyvät.

  Joulussa parasta on TUNNELMA!
  Kynttilöitä, takkatulta, iloista naurua ja laulua ja mikä parasta KAIKKI yhdessä saman pöydän äärellä nautimassa yhteisestä rauhallisesta ajasta.
  Nyt jouluun on tullut sukuumme uusi merkitys, kun saimme pojan miehemme kanssa ja tämä on ensimmäinen lapsijoulu 10-vuoteen suvussamme. Voit uskoa että tätä odotellaan kovin ja varmasti poika hukkuu lahjoihin ja hemmotteluun! :)
  Jouluun kuuluu perinteisesti myös hautuumaalla käynti kukkineen, kynttilöineen joka tuo omaa erityistä tunnelmaansa pimeään iltaan. Se fiilis on sanoinkuvaamaton, niin kaunista, hiljaista pimeässä kynttilöiden siivittämässä illassa.

  Oikein hyvää joulun odotusta sinne ja kaikille lukijollesi!

  VastaaPoista
 19. Lukijasi olen, vaikka en ole "lukija". Enkä yhtään ihmettele kymppitonnin täyttymisestä, onnea vain jatkossakin!

  Joulu; rauhaa, yhdessäoloa, kynttilöitä, muistoja, tuoksuja ja makuja.

  syysterveisin al

  VastaaPoista
 20. Onnea 10 000 kävijästä! Linkitin arvontasi tänne. Joulu ei ole pitkään aikaan tuntunut juuri miltään näin aikuisiällä, mutta nyt lasten kanssa saa taas palata niihin oman lapsuuden jouluperinteisiin ja nauttia joulun tunnusta ja sen ihanasta hengestä yhdessä perheen kanssa.

  VastaaPoista
 21. Löysin tämän ihanan blogisi ja aion lukea sitä jatkossakin. Joulusta minusta on ihaninta se joulun ajan tunnelma ja sekun koko perhe kokoontuu viettämään joulua yhdessä. Meidän joulu vietetään aina mummin luona.

  VastaaPoista
 22. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 23. Onnittelut suuresta kävijämäärästä!

  Minulle parasta joulussa on se kun istumme koko perhe (kolmessa polvessa) kaikessa rauhassa kauniisti katetun joulupöydän ääreen yhdessä nauttimaan hyvästä ruuasta ja seurasta.

  VastaaPoista
 24. Onnea kävijä määrästä!
  Nyt todella toivon, että voitto napsahtaisi kohdalleen! ;)

  VastaaPoista
 25. Lukija olen jo ollutkin jonkun aikaa.Joulussa ihaninta on se odotus, olenkin monesti miettinyt, että jatkuisiko se ihana odotuksen tunne, jos jättäisi lahjat avaamatta? ;) mutta en ikinä sitä malta jättää tekemättä! Myös valkea joulu on ihan super, kärsinkin joulun alla aina säästressistä, kun hermoilen tuleeko valkea joulu vai ei. :) minun suosikki embossattu joulukorttini löytyy nimeni alta.

  VastaaPoista
 26. Onnea kymppitonnista!!

  Joulussa on ihanainta se tunnelma, ruoka (kinkku!!!!!!!!), kynttilät ja lahjat (antajana ja saajana)

  VastaaPoista