lauantai 2. tammikuuta 2010

Magnolia Ink nyt minullakin =OD

Vihdoinkin sain metsästettyä Magnolia Ink lehden, vaikkakin vasta sen bongasinkin Riinalta. Olen ollut koko joulukuun ihan pimennossa koulu- ja työhommieni kanssa ja sillä aikaa on askartelumaailmassa tapahtunut paljon ja tullut paljon uutta markkinoille. Mutta yöllä päätin, että heti aamulla nokka kohti cittaria (kylän ainut hyvä lehti valikoima), ja sieltähän se minun onnekseni viimeinen lehti löytyi!! Tässä onkin hyviä neuvoja (vaikka on hoono rootsi), ja kai ne sitten copicit pittää minunkin seuraavaksi ostoslistalle laittaa...vinkkejä, missä halvimmat??? Itse mietin Clitteristä tilata vaan jos vielä halvempi paikka ois jossain=O)

5 kommenttia:

 1. No jopas pimennossa oon minäkin ollut, nyt vasta tästä sulta luin tällaisesta lehdestä!!! Heti hankittava! Jos vaan sen jostain löytäis...onko kyseessä kertajulkaisu, vai onko tämä ihan uusi jatkuvasti ilmestyvä lehti?

  VastaaPoista
 2. Eikku, ilmeisesti neljä kertaa vuodessa ilmestyy, jos ruotsia ymmärsin=O) Helmikuussa seuraava, englantia olisi niin paljion helpompi lukea=O)

  VastaaPoista
 3. Moi! kerro mistä löydät copicit halvimmalla, minäkin varmaan rupean niitä hommaamaan.

  VastaaPoista
 4. Itse olen tuolta Glitteristä omani ostanut, siis copicit. =)

  VastaaPoista
 5. Minä löysin lehden, viimeisen, joulukuulla Oulun stockalta. Piti siitä mainitsemani blogissa tai naamiksessa, van unohtu kun mulla tuli sillon heti se melkein yksinhuoltaja viikonloppu.
  ... hmm... itseasiassa taitaa olla lehtikin vielä lukematta...

  VastaaPoista