keskiviikko 14. heinäkuuta 2010

Keksi säilytystapa -arvonnnan VOITTAJA ON....RULLAA IHAN ALAS....

Promarkereita alkaa olla jo ihan hyvä valikoima, mutta niiden säiltytys
tulee vain vaikeammaksi, mitä enemmän niitä kertyy...
Ja nämä helteet ovat jo suorastaan masentavia näin sisätiloissa ollessa, joten piristystä päivään täytyy saada,
ja sehän tapahtuu:
ARPOMALLA!
Arvonnan palkinto selvinnee lähipäivinä, mutta pientä askartelusälää ja leimakuvia ajattelin laittaa...huom! Ei kuitenkaan mitään hirveän suurta;)
Ihan ilmatteeksi en ala kuitenkaan arpomaan, vaan tähän kuuluu tehtävä, joka kuuluu näin:
Keksi Promarkkereilleni hyvä säilytystapa!
Kaikki ideat otetaan vastaan kommentilla, voittajan valitsen kuitenkin arpomalla, sillä olen varma, että hyviä ideoita tulee paljon!
Arvonnan suoritan sunnuntai- iltana 18.7 klo: 20.00!


Promarkers starting to be quite a good selection, but their maintenance
will only be more difficult, the more they become ...

A heat wave and they are already so downright depressing when indoors, so jazz up until need to get
 something happens:

Drawing of lots!

Lottery prize is solved in the next few days, but a small craft stuff and thought I put the stamp of the photos ... Please note! However, nothing terribly big;)

I do not give it quite free ,  this is a task that goes like this:

Biscuit Promarkkers a good storage method!

All ideas will be received by comment, however,  I choose the winner by lot, because I am sure that good ideas will be much more!Lottery perform Sunday night at 18.7    20.00!

Ja tämän arvonnan voitti / And the winner is:
TELLIHANI!
Onnea kovasti ja otapa yhteyttä viipula@hotmail.com niin saat alla olevan pikku palkinnon:


Ja kaikille osallistujille iso kiitos ihanista ideoista, jotain näistä aion käyttää,
pitänee tutkailla kirppiksilläkin, että mitä matskua löytyy näihin ideoihin!

16 kommenttia:

 1. Mulla Promarkerit on matalassa ja leveässä läpinäkyvässä laatikossa. Ne on helppo siitä nähdä ja niiden takaisinlaitto ei ole työlästä.
  Inhoan nimittäin sitä jos ne pitää joka kerta asetella takaisin johonkin lokeroihin. Väreittäin olen ne kyllä järjestänyt.

  VastaaPoista
 2. Oletpas hyvän tehtävän keksinyt. Itsekin olen nimittäin sitä miettinyt jo pitkään, että miten ihmeessä saisin tussini kivasti säilöön, kun niitä kuitenkin niin usein tarvitsen. Tällä hetkellä pidän niitä matalassa n. 30,5 x 30,5 cm kokoisessa laatikossa, jossa olen joskus saanut tilauksen perille jostain askartelutavarakaupasta :) Sinne ne kaikki on mahtuneet vielä toistaiseksi, mutta parempaa ideaa haeskelen koko ajan. Innolla odotan muitten ideointeja :) Ja tietysti peukut pystyssä arvonnan suhteen..

  VastaaPoista
 3. Mulla on mulle toimiva säilytysratkaisu. Näin Nurkkaanajettu Miijalla tälläsen pussukan. Onnistuin löytämään omani paikallisesta urheiluvälineliikkeestä Salibandy osastolta. Kaikki kynäni (niitä taitaa olla liikaa) mahtuvat tähän hyvin ja olen ollut siihen tyytyväinen. Nimeni toimii linkkinä.

  VastaaPoista
 4. Minulla on promarkerit itseasiassa samantapaisessa pussukassa kuin Riinalla.
  Minun vain on joku palmoliven pussukka :D

  Copicit taas on kirkkaassa meikkipussissa, jonka olen joskus ostanut tiimarista. Siitä näkee jo päällepäin että missä jokin väri on( tosin, copicceja mulla ei olekkaan paljoa vielä)

  Pussukoista/penaaleista tykkään, kun ne on helppo ottaa mukaan ja muutenkin tarvittaessa laittaa vetoketju kiinni ja nakata pois pöydältä.

  VastaaPoista
 5. Omiani säilytän tällä hetkellä suuressa meikkipussissa. On kyllä vähän työlästä aina kaivella se oikea tussi sieltä, mutta toimii kuitenkin :)

  VastaaPoista
 6. Miten olisi muutama lasipurkki johon ne voisi laittaa kätevästi käden ulottuville väreittäin? Itselläni myös sama ongelma edessäpäin, tosin tusseja ei vielä ihan noin paljon ole. Tähän asti olen sen verran usein liikutellut niitä paikasta toiseen että mikään ratkaisu ei ole oikein vakiintunut.

  VastaaPoista
 7. Hyvä kysymys arvontaan laitettu jat odelal vastauksia on varmaan monta! Minäkin olen matkan varrella käyttänyt MONTa eri säilytys menetelmää... onko se lopullinen jo löytynyt niin tiedä sitä.. epäilen...

  Tällä hetkellä mulla on suorakaiteen muotoisia asioista kaksi - toisessa yleisemmin käyttämäni värit ja toisessa harvemmin. Pystyssä sellaisenaan kaapissa jemamssa ja kun käytän niitä, niin se rasia menee kätevästi vaakatasoon, jos näen sitten tussit (olen kärjet merkannut tarroilla ja värittänyt ne päädyt & numeroinut omalla järjestelmällä) ja niitä on helppo käyttää!

  On ollut telineitä, penaaleja, yms... mutta haluan, että tussini on melko helposti mukaan otettavissa (joten telineet hylkäsin kaikki käytön jälkeen tämän vuoksi) ja penaaleita yms tarvitaan taas niin tajuton määrä....

  VastaaPoista
 8. Mulla promarkerit ikean DVD-telineessä. Kuvan löytää täältä.
  Noita copicejakin tullut kerättyä jo aika läjä joten en promarkereita viitis enään telineestä poimia mukaan reissuun, vaan copicit saa olla reissukyninä.

  VastaaPoista
 9. Niille voisi ommella sellaisen "pussukan". Samantyyppisen, kuin minun lahjaksi saamani puikkopussukka, mutta kolojen sijasta voisi ommella kuminauhasta lenkkejä, joihin ProMarkerit saisi hyvin työnnettyä. Pohjakankaan pitäisi olla vaan tukeva tai kaksinkertainen.

  VastaaPoista
 10. Meinasin ihan samaa ehdottaa, kuin Mari tuossa yllä ja tuo Carolan dvd-teline ratkaisu on loistava. Itselläni kaikki kynät (lähinnä puuvärit ja lyijykynät, ne mitkä eivät ole omissa peltirasioissaan) ovat koreissa (rakastan koreja).

  Yksi ratkaisu voisi olla esim. Smart Store muovilaatikot. Niitä saa kaiken kokoisia, ihan n. 5cm korkuisista lähtien. Ja läpinäkyvistä sellaisista näkisi kätevästi värit ulkoa. Nuo rasiat ovat kannellisia, joten ne voi näppärästi ottaa mukaankin ja tilan säästämiseksi kasata päällekäin. Uskoisin, että tuo kuvan tussimäärä mahtuisi loistavasti 4 pienimmän kokoiseen ss-laatikkoon, jolloin voisit jakaa ne värien mukaan.

  VastaaPoista
 11. Marru kirjoittaa.....
  Itselläni on tuollainen vähän Marin tapainen, saman tyylinen kuin ciacopikien myynnissä oleva säilytys "laukku". Valitettavasti en saa kuvaa tähän mutta toivottavasti tästä selvityksestä saa selvän että millainen on. Eli olen tehnyt kaksin kerroin laitetusta ns. markiisikankaasta (kankaanhan kannattaa olla tukevaa tai sitten kahden ohuemman kankaan väliin ommella vaikka ohut pahvi). Eli ensin leikataan kaksi tai kolme noin 40cm korkeaa ja 30cm leveää kangaspalaa. Sitten jokaisen kangaspalan kumpaankin 30cm leveään reunaan ommellaan pari senttiä leveät kuminauhat niin että niistä syntyy lenksuja ( eli nehän kannattaa ommella noin 8cm päähän reunasta). sen jälkeen aseta kaikki kaksi, kolme tai kuinka monta palasta olet tehnyt päällekkäin ja ompele ne keskeltä (eli 20cm päästä 40cm reunasta) yhteen. ja näin on tullut eräänläinen "kirjanen" tai pussukka jossa tussit pysyvät järjestyksessä. ja yhdelle "sivulle " voi aina järjestellä yhden väriset tussit värijärjestykseen. Itse olen ommellut ulommaisiin sivuihin nauhat joilla "kirjasen" saa pysymään kiinni.

  VastaaPoista
 12. Toi teline systeemi on ihana jos askartelee vain yhdessä paikassa, mutta minulle sopivin on tuo pussukka systeemi (Riina...) Reilu 100 kynää mahtuu aina matkaan;-))Mervi

  VastaaPoista
 13. Mulla on tyhjässä karkkirasia. Ei ole hyvä pitäs keksiä jotakin muuta.

  VastaaPoista
 14. Kaikilla tuntuu olevan aivan kerrassaan ihania systeemejä. Vielä puuttuu yksi pihin tyypin systeemi:
  Kauppaan tulee esimerkiksi einekset sun muut sellaisilla kartonkitarjottimilla joissa on kahvat. Niitä tarjottimia on helppo kasata päällekäin kun ovat ulospäin kalteva reunaisia. Yhdelle tarjottimelle saa tosi monta kynää mukavasti väreittäin pitkälleen, joten ne säilyvät paremmin ja aina näkee heti mikä väri on kyseessä.
  Kun/jos tarjotin hajoaa/nuhraantuu, voi sen vaihtaa uuteen, ilmaiseen!
  Matkalle mukaan en ole vielä niitä ottanut vaan miksipäs ei voisihan sujauttaa monta tarjotinta päällekäin päällimmäiseksi tyhjä ja tiukkaan kassiin/pussiin, että pysyvät paikoillaan. Pitääkin tehdä sellainen jos ei mikään jo olemassa oleva kassi ole sopiva mitoiltaan...
  Ai niin ja mielelläni olen mukana arvonnassa :)

  VastaaPoista
 15. Ihana tämä cd juttu loistava kerrassaan jos ei tarvitsisi kuljetella tusseja mukanaan.
  Ostin matalia läpinäkyviä rasioita kuljetusta varten ja hyvin on toiminut liimasin vielä väri laput kynien päihin niin näkyy hyvin rasian läpi väritkin.
  Rasioita saa myös karkki myymälöistä ilmatteeksi monennäköisiä olen itse laittanut kaikenlaista hilpetööriä tämmöisiin rasioihin ja on olleet mieluisia .

  VastaaPoista
 16. Voi miten ihanaa.. En ollut edes huomannut katsoa tätä. Laitankin heti s-postia tulemaan.

  VastaaPoista