perjantai 6. elokuuta 2010

Ikean ostos Tampereelta

Hip hei! Lomareissu on tehty ja paluu arkeen on ollut kyllä kiireinen. Tampereen suunalla ja Jyväskylässä käytiin, ehdittiin juuri myräkän silmästä pois läheltä Uuraista!

No pakkohan se oli Ikeassa käydä ja Promarkkereille löysin tällaisen telineen, tähän mahtuu varmasti 100 kynää ja muuta, esim. tilaa viivaimille ym. Tässä kuvassa on n. 60 kynää.

Nyt kun vielä löytäisi pyöreitä valkoisia tarroja, niin merkkaisin tussin päihin värittämällä tussien värisävyt. Huom! Niiden löytäminen tuntuukin tuottavan tuskaa...
Myös väliseiniä on tarkoitus laittaa kun kotona löytyy sopivia muoviläpysköjä--mitään ei koskaan kannata heittää roskiin =O) Nekin läpyskät pelastin juuri kun isäntä oli roivasemassa niitä roskiin.

Ja uusi Card making-lehtikin on ilmestynyt, ja mukana oli ihana paperilehtiökin.

7 kommenttia:

 1. Tuohan on juuri sellainen teline jota olen hakenut. Mulla on tuollaista samannäköistä sarjaa muunlaisia laatikoita. Muistatko laatikon nimen tai mistä päin Ikeaa sen löysit?
  Voisin sunnuntaina käväistä.
  Olen täällä kieli pitkällä jo odotellut ihania korttejasi!!

  VastaaPoista
 2. Minä merkkasin Promarkerini niin, että leikkasin ihan tavallisella reittäjällä valkoisista etiketti tarroista ympyröitä, liimasin ne korkkeihin ja värjäsin. Tosin en ole ihan varma oliko minun tarrani happovapaita, mutta hyvin kyllä on minulla toiminut! :)

  VastaaPoista
 3. Kivan ja toimivan näköinen teline, pitääkin laittaa korvan taakse. Itse olen käyttänyt tussien merkkaamiseen fabriano paperia ja kaksipuoleista hieman leveämpää teippiä. Teipin levyinen suikale paperia, teippi kiinni, väritys ja lävistys ja suojapaperi teipistä pois. Hyvin on toiminut :)

  VastaaPoista
 4. Mä laittelin paperille (canson illustration)mitä käytän värityksessä, bilteman leveetä kaksipuolista teippiä. Poistin suojapaperin ja naksuttelin kuviopihdeillä ympyröitä jotka kiinnittelin tusseihin. Kiinnittelin korkkiin ja sitten lopuksi värittelin lapun.Nopeeta ja helppoa :) Kuvio kun voi olla mikä vaan, joka koonsa puolesta passaa :)

  VastaaPoista
 5. Kiitokset vinkeistä! Pitänee katsastella, mikä on paras vaihtoehto, kuviopihdeillä tai punchilla voisin leikelläkin, tarviihan sitä vehettä sitten myöhemmin muuhunkin kuin promarkkereiden merkkaamiseen ja tarrapaperia myös :)

  VastaaPoista
 6. Toi on kyllä tosi kätsä säilytyslaatikko...Mulla on 2 ja yhteen mahtuu noin 300 paperia 30*30 kokooisia(Siihen isoimpaan "laatikkoon"...

  VastaaPoista
 7. Ihania kortteja olet taas kesän aikana värkkäillyt ja suorakaiteen muotoinen hääkortti on oikein namu.Kivan kotelon olet Ikeasta löytänyt.

  VastaaPoista