sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Lähenee lähenee :D


Sunnuntaita kaikille!
Tänä viikonloppuna ei kortteja ole syntynyt; takki tyhjänä ilman inspiksen häivää:)
Niin, tämä koettiin viime keväänä ja ilmeisesti nyt tänä keväänä...mutta kyllä se inspis sieltä vielä tulee...ja nyt on perheen aika, tänään mennään uimaaan.

50 000 kävijän raja vaan lähenee ja lähenee...hurjaa vauhtia alanpa kasaamaann jotain ylläripylläri arvontanamua sen kunniaksi ja sitten juhlat pystyyn! Kiitos siitä teille lukijani!

Sain kuin sainkin opiskeluni päätökseen- jess!
Nyt on aika huilia, siivota askartelunurkkaus, pestä ikkunat, tehdä tilaa keväälle
ja pienille kukkien taimilleni, joita näköjään kertyy taas- vaikka päätin, että tänä vuonna vähemmän.
Päivänsini, mustasilmäsusanna ja elämänlangat sekä petuniat ja samettikukat, tomaatit, kurkut sekä monia muita on taas kasvatuksessa- ai niin ja sinivaleunikko, tästä haaveilin vuosia ja tänä vuonna nyt kokeillaan!

Niin, eihän nämä puuhat mihinkään lopu, töitäkin paiskitaan toukokuun lopulle.
Sitten sijaisuuteni loppuu, mitäs sitten?
Uudet opiskelut, jos töitä ei löydy? Poika menee kouluun...ajatella, vauva aloittaa koulun syksyllä....aloittaisiko äitikin...vai riittäisikö paukut- siinä vasta pulma:D

No, enköhän minä ensi viikon lopulla taas kortteja tänne postaa..ei tarvitse syksyyn odottaa:)
Eletäänpä ensin tämä kevät ja nautitaan auringosta ja lintujen laulusta! Kasvatetaan lapsia töissä ja kotona sekä taimia kotona:D

9 kommenttia:

 1. Onnittelut opiskelujen päättymisestä!Kevät panee multasormet syyhyämään,päätellen sinun kasvatusinnosta,tässä oon itsekkin tutkiskellut siemenpusseja ja netistä katellut että mitä uutta panis kasvaan.
  Aurinkoisia kevätpäiviä sinulle,meillä alkoi juuri aurinko paistaan ja tiasten konserttia on aamusta iltaan.

  VastaaPoista
 2. Lämpimät Onnittelut valmistumisen johdosta!

  Nauti saavutuksestasi, nauti perheestäsi, nauti keväästä!

  VastaaPoista
 3. Onnea opontojen päättymisen johdosta ! Tiedän tunteen kun joulukuussa itse valmistuin lähihoitajaksi työn ohella 8). Kyllä niitä kortteja kerkeää tehdä, välillä voi touhuilla vastapainoksi muutakin. Hyvää sunjnuntain jatkoa sinulle ja perheellesi !

  VastaaPoista
 4. Lämmin onnenhali valmistumisesi johdosta! Kyllä inspis vielä palaa, nauti nyt kevään puuhista perheen kanssa ja sitten uusin voimin askartelupöydän ääreen :D

  VastaaPoista
 5. Onneksi olkoon!!! Aurinkoista kevättä!! :)

  VastaaPoista
 6. Hei kyselit kerran Anita´s Stampsin sydän leimasimesta jota käytin yhdessä kirjakortissa johon kommentoit. Olet varmaan sellaisen jo löytänyt, mutta Paperellassa on sellainen hintaan 6.90 jos vielä sitä kaipailet 8)

  VastaaPoista
 7. Lämpimät onnittelut opiskelun päättymisestä. Hieno tunne varmaan. Niin ne vuodet vierivät kun vauvatkin aloittavat koulun.

  VastaaPoista
 8. Onnittelut valmistumisen johdosta!
  Ihanaa ja aurinkoista kevättä Sinulle!!!

  VastaaPoista
 9. Onnittelut! Nostan hattua niille äiti-ihmisille jotka jaksavat opiskella. Minusta ei siihen ois vaikka haaveilenkin tietyistä kouluista :)
  Mukavaa kevään odotusta!

  VastaaPoista