torstai 5. heinäkuuta 2012

Säilytyslokerikot ja korttiteline


 Harvoin tulee Lidlissä käytyä, tänään se kannatti :)
Siellä oli näitä A4-lokerikkoja ja ajattelin sitten ottaa kaksi; toisen papereille ja toisen korttipohjille ja kartongeille. Ja jos tilaa jää (epäilen), voisi puukantiset tai isommat leimasetit laittaa tänne pötkölleen.
Vaikka edullisia olivat, ei kolmatta raaskinut ostaa...mutta eiköhän näitä taas tule uudelleen Lidliin, silloin voisi harkita omia lokerikkoja leimoille.

Ja alla sitten ihana kompakti korttiteline.
Kävin eilen asiamiespostissa hakemassa pakettia ja siinä odotelessa katseeni harhaili
erään hyllyn päälle, jossa oli näitä vino pino...sen kummemmin ajattelematta kysäisin, että josko ovat menossa roskiin, niin voisin yhden ottaa,
ja tärppäs!!! Sain omaksi, ilmatteeksi :)

6 kommenttia:

 1. Heh.. Kävin myös hakemassa lidlistä laatikostoja kaksin kappalein.. meillä tosin toinen menee miesotuksen työpöydälle ja toinen minun askartelukaaostani selvittelemään.

  VastaaPoista
 2. Mä kattelin niitä, mutta otin vain laminointitaskuja tällä kertaa.. on tää jatkuvaa tämä järjestely ja tavaroiden puljaaminen, ainakin mulla. Laatikot oli kyllä hitsin kivannäkösiä mutta ei oikein olis paikkaa niille nyt...

  VastaaPoista
 3. Aina kannattaa kysyä ilmeisesti =) Pitäisiköhän munkin mennä johonkin koruliikkeeseen kysymään, jos ovat heittämässä vanhoja ständejä pois ;)

  VastaaPoista
 4. Hyvä säkä oli tuon korttitelineen kanssa :)

  VastaaPoista
 5. Hyvät hankinnat! Ja ihania kortteja olet taas tehnyt.

  VastaaPoista
 6. Ihania nuo laatikostot (pistin heti kaverille vinkkiä. Se käy melko usein Lidlissä)

  VastaaPoista